18 de Novembre de 2019 a les 11:23
Enguany la 10 edició del "Tastet" es converteix en una fira de proximitat, amb productes locals i de temporada, on la gent del poble col·labora de forma voluntària cuinant i apropant la cuina local al visitant.
La Fira es va dur a terme a la sala polivalent del municipi els dies 16 i 17 de novembre. Es tracta d’un certamen organitzada per l’Ajuntament i l’Associació Tastar i Menjar amb productes locals i de temporada, on la gent del poble col·labora de forma voluntària cuinant i apropant la cuina local al visitant.
Entre les activitats més destacades de l’edició d’enguany es va fer una xerrada sobre l’elaboració del vi antigament als trulls del municipi a càrrec de Josep Segués, una conferència sobre malbaratament alimentari i una demostració, elaboració i tast de xocolata a càrrec de Xef i Mestre Pastisser Ivan Pascual i una demostració de la preparació d’aperitius, a càrrec del xef Mateu Blanch, premi al Plat d’Or 2019.
Ens ho explica Raül Malla, regidor de promoció econòmica i turisme d’Almenar.