31 de Maig de 2022 a les 12:55
El dia 4 de juny, a les 19 hores, tindrà lloc la inauguració oficial del programa. Acte que culminarà amb una acció poètica performativa a càrrec de la companyia La Màxima, d’Ilersis.
Cada cap de setmana es podran fer visites al camp per fer-se fotos i collir un ram.
L’agenda conté activitats de lleure, solidàries, culturals i gastronòmiques:
4 juny |
19,30h |
Taller de fotografia a càrrec de Jorge Lázaro |
11 i 12 de juny |
11,30h |
Workshop de pintura a càrrec de Rose Laveda de La Boheme by Laveda |
11 juny |
21h |
Cinema a la fresca amb la pel·lícula “La Maleta de l’Horta”
|
16 i 17 de juny |
20h |
Taller de cuina a càrrec d’Antonieta Barahona de Clínica de Nutrició, i Alexa Trilla d’Archicookture |
19 juny |
10h |
taller Herbari creatiu a càrrec de Paqui Ibáñez, de Floridia |
Avui ha tingut lloc la presentació de “Nit de lavanda. Gastronomia sensorial” tota una experiència gastronòmica, que es durà a terme el dijous dia 9 de juny, a les 21 hores, de la mà de xefs reconeguts del territori, com:
Mònica Rosselló, gerent d’Aromes de Can Rosselló, ha confirmat que ja han hagut reserves de grups d’altres demarcacions, que aprofitaran per pernoctar i fer turisme a la ciutat. Mateu Blanch, comenta que és tota una experiència sensorial que harmonitza els sentits a través de la gastronomia i l’entorn com pot ser el camp d’espígol. Pascual ha posat en relleu la territorialitat de l’acte, amb cuiners i sommelier lleidatans i un menú inspirat en productes de l’horta de Lleida i de temporada, com és la lavanda. 12 elaboracions maridades amb 6 vins conformen el menú degustació, amb un ingredient comú, l’espígol, del qual Xixo Castaño diu que quan es cuina la lavanda a baixes temperatures és molt expressiva, i en canvi quan es fa a altes temperatura arriba a ser us sabor refrescant i sensual alhora que sorprèn gratament.
Els assistents gaudiran de la posta de sol amb vistes a la Seu Vella, i podran assaborir un menú degustació, enmig del camp, en el qual l’ingredient principal serà la lavanda. Sergi Grimau serà el mestre de cerimònies i Santi Roig amenitzarà la vetllada musicalment parlant.
Tot aquest seguit d’esdeveniments tenen el seu vessant solidari, i és que de cada inscripció, es recapta 2€ destinats a la Fundació Josep Carreras a favor de la lluita contra la leucèmia. A banda, es col·labora activament amb Shalom i Ilersis, ambdós projectes d’inclusió social.
Aromes de Can Rosselló, destaca per la seva innovació, no tan sols en la seva idea de negoci, sinó a més, per llençar al mercat productes gastronòmics disruptors.
En parlem amb la gerent de l'empresa, Mònica Rosselló: