Resuming podcast

11 de Octubre de 2019 a les 12:34

Dues empreses de la Noguera presentaran l'Olimel, l'alternativa natural al pa amb mantega i sucre

Compartir

Elaborat amb oli d'oliva i mel, aquest cap de setmana a la Fira del Torró i la xocolata d'Agramunt.

Les dues empreses en qüestió son Torrons i Mel Alemany i OliCastelló que han col·laborat per crear un nou producte anomenat Olimel, que vol substituir un berenar tradicional com és el pa amb mantega i sucre per l’oli i la mel. D’aquests producte innovador n’han creat tres valiants l’oli i mel pur, un segon barrejat amb cacau i un tercer amb gingebre. També s’han atrevit amb una vinagreta i un xarop. Una de les qualitats que destaca Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, és que és un producte pràctic pel consumidor.

Alemany també reivindica reivindica l'origen natural dels aliments evitant els processats.La presentació oficial del producte ha tingut lloc aquest cap de setmana en el marc de la 31a Fira del Torró d’Agramunt.