Resuming podcast

1 de Abril de 2021 a les 10:36

El mestre xocolater d’Almenar, Ivan Pascual, crea una mona 'bean to bar' per aquesta Pasqua

Compartir

Una mona que combina fins a quatre llavors de cacau d'orígens diferents, una xocolata 'bean to bar', és a dir, eleborant tota la xocolata des de la llavor des del Talles de Postres Cal Gumer d’Almenar.

L'obrador fa dies que treu fum per tenir a punt la mona ‘bean to bar’ que combina quatre llavors de cacau de procedències diferents, buscades específicament per formar la paraula mona: Madagascar, Oko-Carib, Nicaragua i Amazones. Dels sacs amb llavors de cacau a la mona, tot un procés que elabora el mestre xocolater Ivan Pascual des de Cal Gumer.

 

Una xocolata menys dolça de l’habitual que respon a la demanda del públic a la recerca de menys sucre en els dolços. Un toc diferent que es fusiona amb la típica mona de bescuit, crema de mantega, melmelada de préssec amb un toc de maracujà i crema cremada.