13 de Octubre de 2020 a les 11:53
Des de la llavor del cacau fins a la rajola de xocolata, tot un procés artesanal que fa temps que el xocolater de Cal Gumer d'Almenar Ivan Pascual treballa amb gra importat d'Àsia, Àfrica i Amèrica i que ha culminat en aquest projecte creat en col·laboració amb Alexa Trilla, d'Archicookture i responsable del disseny de l'espai i l'Erika Pena de La Kabana, creadora del packaging i logotip d''ORIGEN'.
A través d'aquest projecte, Ivan Pascual (World Chocolate Master Spain 2017) vol apropar al públic l'artesania de la xocolata i les seves creacions fetes amb productes de proximitat com la mel Alemany, festucs de les Garrigues o les cireres de Corbins. El concepte 'Bean to bar' ('de la llavor a la rajola') és seons el xocolater la marca de la casa, una manera de treballar la xocolata molt similar a la del vi i que requereix molta precisió.
La botiga és efímera i es podrà visitar fins el proper 15 de gener al Carrer Major de Lleida, número 64. Posteriorment es farà el llançament de la pàgina web i tota la gamma de productes estarà disponible online.