Resuming podcast

19 de Gener de 2023 a les 9:54

Ivan Pascual: els límits de l’alimentació a través de la realidad aumentada i la impressió 3D

Compartir

L'Ivan Pascual, el mestre xocolater d'Almenar és aquests dies a l'Aràbia Saudí, convidat per la Universitat de KAUST per buscar els límits de l'alimentació a través de la realitat augmentada i la impressió 3D.

Quaranta ponents d'arreu del món exposen la seva visió sobre superar els límits. Entre ells un conductor de Fórmula 1, un alpinista que ha fet el cim de l'Everest i l'Ivan Pascual, mestre xocolater d'Almenar i el xef lleidatà Mateu Blanch que són els encarregats de parlar dels límits de la gastronomia. Un esdeveniment que uneix alimentació i tecnologia amb la impressió 3D de Printer and Food.

Les guarnicions dels plats són codis QR comestibles tal com explica l'Ivan Pascual en declaracions a EMUN FM:

 

Una altra novetat és la presentació d'unes postres que contenen un arxiu no duplicable que es pot comprar amb criptomonedes i que permet reproduir aquest plat en qualsevol lloc del món utilitzant la impressió 3D.