Resuming podcast

23 de Novembre de 2020 a les 9:20

Jaume Alòs i la Núria Colàs de COAGRA nominats al Porc d'OR Zoetis a la Innovació

Compartir

El sector porcí català destaca per la seva constant innovació i, el Jaume Alòs i la Núria Colàs de l’empresa agrícola i ramadera COAGRA a Almenar, en son un clar exemple.

Estan doblement nominats al Premis Porc d’Or pel premi especia Zoetis Porc d’Or a la Innovació i també a la producció numèrica. Ja ho van estar l’any passat, de nominats a la Innovació, però a més, enguany, han estrenat nova granja. Una granja d’engreix, única a l’Estat espanyol, on gestionen porcs d’engreix en grups de 500, amb una tecnologia que controla el pes, el creixement i l'alimentació dels animals en cada fase del creixement. A la gala virtual dels premis porc d’or d’enguany, la família Alòs Colàs, també serà protagonista amb un reportatge de com van viure el confinament.

El Jaume Alòs i la Núria Colàs, han sigut protagonistes al Som Terra. 

La tradicional gala anual de lliurament dels Premis Per d’Or, organitzats per l’IRTA i Zoetis, se celebrarà aquest any d’una manera diferent: el proper 27 de novembre es podrà seguir en directe a través del web www.premiosporcdor.com. Un reflex de la tenacitat i la capacitat d’innovació de les empreses i professionals que conformen a el sector, i que segueix les recomanacions sanitàries actuals.

Gràcies a les noves tecnologies es podrà mantenir l’emoció i la diversió d’aquest esdeveniment, que cada any reuneix més de 1.000 professionals del sector porcí de capa blanca i a més de 450 professionals relacionats amb l’ibèric. Ja fa 26 anys de la primera edició dels premis Porc d’Or a l’excel·lència en la producció porcina de porc blanc, 3 anys en el cas dels seus germans menors, els Premis Porc d’Or Ibèric. Des de llavors, centenars d’empreses i granges de porcí han estat reconegudes amb el lliurament d’aquests guardons per la seva professionalitat, esforç i extraordinària tasca.