4 de Juny de 2021 a les 14:01
L’han elaborat amb una recepta de plantes autòctones de les Garrigues. Es tracta d’un vermut que embotella el paisatge de les Garrigues a través de tres tipus diferents de plantes: l’amargor de l'artemísia, el color de l’arbequina i la dolçor dels fruits de marge. La recepta ha estat formulada en una col·laboració entre Àlquia creacions enològiques, empresa derivada de la Universitat Rovira i Virgili i Airy Gras, etnobotànica.
El vermut, amb segell CCPAE, té una graduació de 17 graus i se n’ha fet una tirada de 1.800 ampolles, ara mateix se’n troben 300 litres dipositats en bótes dels quals en sortirà un vermut de caràcter envellit al novembre.
La beguda es presentarà fins al juliol en 20 poblacions diferents de Catalunya en una gira que començarà al PonentFest de Maldà aquest proper 5 de juny i acabarà el 3 de juliol a la mateixa cooperativa Tres Cadires a Arbeca.