Resuming podcast

11 de Octubre de 2019 a les 12:25

La Federació Avícola Catalana reivindica l’aplicació dels estàndards més elevats del món en benestar animal en la producció d' ous

Compartir

Aquesta setmana s’ha celebrat el dia mundial de l’ou. La sanitat i alimentació animal en la producció d’ous de les granges catalanes.

Només a Catalunya unes 350 empreses s’agrupen sota el paraigua de la Federació Avícola Catalana amb l’objectiu de treballar conjuntament per promoure la qualitat de la carn d’aviram i els ous i donar a conèixer els seus sistemes de producció, d’acord amb els més elevats estàndards nutricionals, sanitaris, de qualitat i benestar animal.

Anna Toda, directora de la Federació, destaca la detallada informació que percep el consumidor sobre cada ou en concret, que permet saber la seva qualitat i on s’ha produït.

Toca destaca la importància d’aprendre a llegir les etiquetes dels ous, per tal de saber com s’ha produït i de quina província prové amb l’objectiu de poder consumir els ous més frescos possibles i de proximitat.