Resuming podcast

18 de Setembre de 2023 a les 12:33

#socdeproximitat Ignasi Bustamante amb El Celler

Compartir

Teniu gana? Us portem una proposta perquè comenceu a activar el sentit gustatiu. Es tracta del restaurant El Celler ubicat a Montsonís, la proposta de dos amics, l'Ignasi Bustamante i l'Adrián Zahíno, que es van conèixer estudiant a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Barcelona.

Ignasi Bustamante i Adrián Zahino, socis del Celler

Oriünd de la Noguera, però amb arrels a l'Argentina, el Nacho, com signa a les xarxes, va agafar al vol l'oportunitat d'obrir un local a Montsonís juntament amb l'Adri just abans de l'esclat de la pandèmia. L'aturada, però, els va servir per coure el projecte a foc lent. Després d'uns mesos oferint menjar per emportar, que els va servir per donar a conèixer les seves habilitats culinàries a l'entorn, el maig del 2021 van obrir definitivament les portes del Celler amb una carta de sabors reconeguts amb unes pinzellades de creativitat i una selecció de vins exquisidament escollida. I és que l'Ignasi també és sommelier.

"No sé si definir-la com una cuina tradicional modernitzada o cuina de tota la vida adaptada als temps actuals", ens ha explicat l'Ignasi amb exemples per a goluts com la seva versió de l'ensaladilla russa amb tonyina confitada a la brasa, els caragols guisats amb llonganissa, cansalada i costella i acabats amb vi blanc, vi negre i cava, l'espatlla de corder confitada amb oli d'oliva amb romaní i farigola o les mandonguilles de melós de vedella... segur que llegint aquestes ratlles saliveu tant com jo escrivint-les... Doncs res més a dir, cap a Montsonís i bon profit!

Podeu escoltar l'entrevista a l'Ignasi Bustamante, soci, restaurador i sommelier del restaurant El Celler: