Resuming podcast

10 de Novembre de 2022 a les 10:22

Som Terra 362

Compartir

El proper 19 de novembre el camp es trobarà amb la ciutat a la Festa Arrels. El Museu Marítim de Barcelona acollirà la primera Festa Arrels, que inclourà un mercat de pagès de proximitat, tastos, música en directe, un espai infantil i un espai de reflexió amb xerrades i projeccions. Volem saber-ho tot sobre la festa que vol apropar l’entorn rural al món urbà. i és per això que obrim el Som Terra conversant amb el Josep Sucarrats, director de la revista Arrels i organitzador de la Festa Arrels

Coneixem l’Agrícola Sant Isidre de Juncosa, la cooperativa centenària que sota el segell de la DOP Les Garrigues elabora l’Oli Les Cabanes i de la presentació de l’oli d’oliva verge extra ‘Premium’ de collita primerenca Les Cabanes Taste of earth, guardonat recentment per la seva qualitat amb la medalla d’or al Concurs Internacional d’Olis d’Oliva Verge Extra Olivinus 2022 de Mendoza (Argentina), entre moltíssims altres guardons atorgats arreu del món.  Parlem amb l’Àngels Araque, directora general de l’Agrícola Sant Isidre de Juncosa.

I, finalment, una nova càpsula del Residu al Recurs, amb el Joan Ibars, ambientòleg expert en gestió de residus. Avui sisena entrega del podcast 50 maneres de salvar el planeta, on ens encoratja, de 50 maneres diferents, a passar a l’acció per tal que els residus passin a ser un recurs valoritzable amb casos d'èxit d'empreses i entitats que ja estan treballant cap a una economia circular i eines per a ser més ecològics i sostenibles.