19 de Octubre de 2021 a les 10:43
La jornada de dissabte començarà amb una cercavila pel poble amb la xaranga “Mai toquem bé”. Durant el migdia i la tarda, hi ha programats tallers a la sala Polivalent per aprendre a fer decoracions amb fruita i verdures o sobre el Batch Cooking, el mètode per cuinar en un sol dia tots els àpats de la setmana, a càrrec de la dietista i nutricionista, Naila Martínez. La festa acaba amb el concert del grup “The denim rips”.
Els assistents a la fira el diumenge podran gaudir d’un esmorzar tradicional de silló i porró. A partir de les 11h, s’obrirà el recinte dels Tastets amb plats elaborats i la taula temàtica. La xef Ada Parelladaés la convidada especial d’aquesta edició. Farà un taller de cuina en directe i, a més, es sortejaran els seus plats. El director dels Serveis Territorials a Lleida d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Ferran de Noguera, és l’encarregat de fer l’acte de cloenda de la fira. La degustació es farà a l’exterior de la sala Polivalent a partir de la 13:30h. A més, durant tot el cap de setmana hi haurà inflables per la canalla, un food truck i un aparada d'entrepans durant el concert.
Tant per l'esmorzar de silló i porró com per poder accedir a l’exposició del plats elaborats i fer-ne la posterior degustació cal comprar l’entrada de manera anticipada a l’Ajuntament d’Almenar o a la Llibreria Anna, o bé, durant el cap de setmana al Punt d’Informació de la Fira. El preu és de 5€.