30 de Setembre de 2022 a les 11:03
Són:
-Robert Sánchez soci fundador de vestigiumapps.com
-Ivan Pascual, Del taller de Postres Cal Gumer i Cal Gumer Events.
-Joan Solé, La Granja Espirulina BIO d’Almenar.
L'almenarenc Robert Sánchez va emprendre amb tan sols vint-i-un anys, just abans de la pandèmia, gràcies a l'empenta que van rebre per part de Global Lleida que els va permetre crear un pla de negoci. Ara, amb vint-i-quatre, i des del Centre Europeu d'Empreses Innovadores de Lleida ofereixen servei de web, xarxes i aplicacions mòbils a autònoms i petites empreses. Un dels seus projectes ha estat la creació dels "Aparadors Virtuals" de l'Associació de Comerciants i Empresaris d'Alfarràs.
El xef Iván Pascual, és propietari de la pastisseria Taller de Postres Cal Gumer i de l’empresa d’organització d’esdeveniments Cal Gumer Events.La seva estima per la pastisseria és molt vocacional, de ben petit intentava combinar sabors i textures molt primàries i mostrava un sorprenent interès en la màgia que es produeix amb la combinació de diferents ingredients. El Taller de Postres Cal Gumer va ser distingit, en la segona edició dels premis Fava de Cacau, com una de les 50 millors pastisseries de Catalunya.
Joan Solé l'any 2019 va crear la granja Espirulina-Bio, la primera planta lleidatana dedicada al cultiu de l'espirulina fresca, la microalga més famosa del món, catalogada com un superaliment, una activitat que es planteja com a alternativa a la producció d'aliments saludables. Es tracta de la primera granja d’Espirulina fresca a Lleida, la segona de Catalunya i la quarta a Espanya, dedicada a produir aquest cianobacteri que s’utilitza en dietes per perdre pes i també per combatre la malnutrició.
Clicant els següents enllaços podreu conèixer més profundament els seus projectes.