Resuming podcast

22 de Juliol de 2019 a les 16:08

La primera granja de cultiu experimental d’Espirulina BIO de Lleida, situada a Almenar, recull els fruits de la primera collita.

Compartir

La primera granja de cultiu experimental d’Espirulina BIO de Lleida, situada a Almenar, recull els fruits de la primera collita. L’Empresa d’Almenar va apostar recentment pel sector de la Biotecnologia pionera en produir espirulina fresca, la microalga més famosa del món, catalogada com un súper aliment.
___________________________________________________________________

 

La granja de cultiu experimental d’Espirulina BIO, dedicada a la producció d’aquesta alga microscòpica de color blau-verd que constitueix un aliment concentrat natural, ha recollit aquesta setmana la primera producció.

És tracta de la segona granja de Catalunya i la quarta a Espanya, dedicada a produir aquest cianobacteri que s’utilitza en dietes per perdre pes i també per combatre la malnutrició.

Joan Solé, promotor de la granja, parla del canvi que pot representar l’espirulina pel sector primari.

 

Després d’aconseguir els permisos necessaris per poder produir aquesta alga, ja s’han obtingut els primers resultats, una 200gr que es comercialitzaran i distribuiran a Catalunya amb la marca EspirulinaBio.