Resuming podcast
Gatgarotus amb Agnesa Novitchi de Niji Mochi
14/07/2025

Gatgarotus amb Agnesa Novitchi de Niji Mochi

Gatgarotus amb Pili Garcia i Anna Canyi

Avui estem arriades i engrescades, perquè ens acompanya l’Agnesa Novitchi, de Niji Barcelona.

I a què respon aquesta alegria? Doncs que va ser pels volts del 22 de juny de 2018 quan vam conversar per primera vegada amb l’Agnesa al Gatgarotus. Aleshores, tot just iniciava el seu camí amb una petita emprenedoria. El seu producte artesanal? Els mochis artesanals.

Ara, segurament gairebé tothom sap què és un mochi, però en aquell moment encara era un petit tresor japonès força desconegut. L’Agnesa ens va explicar que el daifuku mochi és una mena de postres japoneses elaborades amb una massa anomenada demochi gome, és a dir, un tipus d’arròs glutinós japonès que es treballa fins aconseguir una textura suau i elàstica, es modela amb la forma desitjada i s’omple amb una mousse de diferents gustos.

Des d’aleshores fins avui, l’Agnesa i Niji Barcelona han evolucionat moltíssim, i ens fa una il·lusió immensa retrobar-nos en aquest capítol 20 per veure com ha crescut la guspira d’aquell projecte tan especial.

Podeu descobrir més a niji.es

Benvinguda de nou, Agnesa. Comencem!