Les persones prenem decisions i ho fem pensant que són les més encertades però la vida ens pot fer una giragonsa i obrir-nos nous camins. Precisament això és el que li va passar a la Montse Boza de Pastelosofia protagonista del Gatgarotus. Va estudiar humanitats i filosofia i el seu cos li va crear prou molèsties durant molt temps... fins que es va saber que els hi produïa el fet de ser celíaca. Ara, tenim present que vol dir i que existeixen les intoleràncies però no fa tant era tot un tràngol. Com bé sabeu el lligam amb l'alimentació és íntim i si t’agrada el dolç pots arribar a donar més voltes que un ventilador per trobar alguna cosa que et sigui adient i no et faci mal. I ja ho diu la dita quan es tanca una porta s'obre la finestra i hi tant que se li va obrir a la Montse. Va decidir formar-se en pastisseria i d’aquí neix Pastelosofia. Són els seus amors la filosofia i la pastisseria. Dolços artesans i sans, adaptats a la celiaquia, a les diverses intoleràncies i a més bonics. Innoven al seu obrador perquè els empeny la clientela i per ells és la gran sinergia i l’empatia que els porta a investigar, crear i oferir. Crear un espai per formar nous Pastelosofs és la seva il·lusió i cuidar el producte i la salut la seva gran fita. Pastelosofia és a Barcelona a C/ Ferran Turné 16 Local 1 i avui escoltant el Gatgarotus descobrireu una pastisseria singular i important pel que ofereix. https://www.pastelosofia.com/contacto-pastelosofia/