La UE avala el carnet als 17 anys amb conducció acompanyada durant un any. Els estats tenen 4 anys per implementar-ho.
Almenar: Fira Tast i jornades gastronòmiques
La 7a Fira Tast tanca amb balanç positiu i prop de 1.000 visitants; el formatge n’ha estat el protagonista.
Dissabte: taula rodona amb experts agroalimentaris i nit de tapes de restauradors locals (Gummer Events, El Que Cuinem Avui, La Pizzeria d’Almenar i el Forn de Pa Oliva) amb música en directe al carrer Manolita Susagna.
Diumenge a la Sala Polivalent: tallers infantils, tastos de formatge amb xocolata i maridatges amb vi. El xef Guifré Rota fa un showcooking de cheesecake. Cloenda amb els tastets cuinats pels veïns.
Corvins: Menú social per a la gent gran
Nova iniciativa municipal: àpat saludable i assequible per a gent gran i persones amb dificultats per cuinar.
Preu: 6,60 € per primer, segon i postres.
Lliurament al Casal d’Avis amb l’Associació de Jubilats; a domicili si cal, via personal municipal.
Inscripcions obertes; previst iniciar el servei al novembre.
Declaració de l’alcalde Jordi Verdú:
"Volem fer un pas endavant, aprofitant que tenim cuinera i cuina pròpia, de poder oferir ben aviat un menú social més solidari... amb un cost molt baix de 6,60..."
Biblioteca del Guaire: Lectures musicals
Divendres, 18.00 h: 1a trobada de lectures musicals, combinant literatura, música i ballet.
Convidat: Albert Ferrer Flamaric (musicògraf i divulgador). Responsable: Montse Moreno.
Tema: el ballet El sombrero de tres picos de Manuel de Falla, basat en la novel·la de Pedro Antonio de Alarcón.
Activitat amb suport de l’Orquestra Simfònica del Ballet i l’Auditori Enric Granados; inclosa a la programació de tardor de la biblioteca.
L’alcalde Jordi Verdú presenta un menú social saludable i econòmic per a gent gran i persones amb dificultats; preu de 6,60 € (primer, segon i postres).
Focus en El sombrero de tres picos de Manuel de Falla, basada en Alarcón; suport de l’Orquestra Simfònica del Ballet i Auditori Enric Granados; comiat de l’Infopodcast.