Amb l’arribada de la primavera, el nostre cos experimenta canvis i necessita una alimentació més lleugera, hidratant i rica en vitamines. Aquesta estació ens convida a deixar enrere els plats contundents de l’hivern i apostar per opcions més fresques i plenes de nutrients que ens ajudin a combatre l’astènia primaveral i adaptar-nos a les oscil·lacions de temperatura. Per mantenir-nos ben hidratats i energètics, és essencial augmentar el consum de verdures, fruites i aigua. Aliments de temporada com els espàrrecs, les carxofes, els pèsols i les maduixes són una excel·lent opció, ja que aporten fibra, antioxidants i vitamina C, clau per reforçar el sistema immunitari i millorar l’estat d’ànim. Per fer aquesta transició de manera natural, et recomano petits canvis que marcaran la diferència: Substitueix els guisats pesats per amanides tèbies, que aporten frescor però mantenen un toc de confort. Inclou fruita com a snack diari, una manera deliciosa i saludable de mantenir l’energia durant el dia. Opta per mètodes de cocció lleugers, com la planxa, el vapor o el forn, per conservar millor els nutrients dels aliments. Aquesta primavera, escolta el teu cos i alimenta’t de manera equilibrada per sentir-te vital i ple d’energia!