Resuming podcast
Som Terra 269
14/12/2020

Som Terra 269

Som Terra amb Pili Garcia

JOAN TOMÀS Editor del Calendari dels Pagesos

ANNA PUJOL Mou-te pel Territori de Territori de Masies

RAFA GIMENA Periodista i consultor gastronòmic de Como Pomona Early bird dinners

Marcadors

El Calendari dels Pagesos és l...
Compartir

El Calendari dels Pagesos és la publicació en català amb més anys d’edició, 160. Inclou informació agrícola, astronòmica, cultural i de tradicions catalanes. Aquest almanac, que no s’ha deixat d’editar mai des del 1861, inclou poesies, consells, dites populars i reflexions… En parlem amb l’editor, el Joan Tomàs.

La cooperativa Territori de Ma...
Compartir

La cooperativa Territori de Masies engega la campanya Mou-te pel territori, per donar a conèixer valors, patrimoni i iniciatives sòcies a través de quatre eixos: Alimentació, Acollida, Patrimoni i Paisatge. L’objectiu és afavorir el moviment de les persones pel territori proper, amb un consum conscient i una mirada sostenible. La campanya consisteix en sis itineraris repartits pels diversos municipis on s’ubiquen els socis i sòcies de Territori de Masies. La cooperativa rural ha creat documents explicatius de cada itinerari, amb un mapa i un seguit de propostes per fer. Els itineraris s’anomenen segons les seves característiques principals: del Barroc Rural, Prehistòric, d’Aigua i Guaita, de Frontera, de Pedra Seca i de Pagesia i Cel. L’Anna Pujol, responsable de la campanya de Comunicació Mou-te pel Territori de Territori de Masies.

La consultora gastronòmica Com...
Compartir

La consultora gastronòmica Como Pomona impulsa "early bird dinners" en suport a l'hostaleria lleidatana fent una crida a reservar els sopars als restaurants, a partir de les 19.30 hores. Sopar d'hora, avançant el nostre temps d'oci i, al mateix temps, donar un cop de mà a l'hostaleria lleidatana. Això és “'early bird dinners', que fa referència als sopars 'anticipats,' dit d’altra manera i per a què ho entenguem tots: "A la taula i al llit, al primer crit".A més, vuit restaurants de Lleida i comarques s'han sumat a la campanya 'early bird dinners' amb les jornades 'Sopars de Xef'. Rafa Gimena és periodista i consultor de comunicació gastronòmica de l’Agència Como Pomona.