Resuming podcast
Som Terra 345 Som Terra de Vicances
14/07/2022

Som Terra 345 Som Terra de Vicances

Som Terra amb Pili Garcia

Joan Josep Raventós, responsable de vi i cava de la FCAC Xavier Andreu, soci i fundador Viemocions.cat Sapienstravel.com Podcast Som Terra de Vins amb Rafa Gimena #03 DO Empordà

Marcadors

Benvinguts i benvingudes al So...
Compartir

Benvinguts i benvingudes al Som Terra de Vins, aquest estiu que estem de.. Vicances! Obrim el programa amb el Joan Josep Raventós, responsable de vi i cava de la FCAC, perquè s’acaba de presentar el Pla estratègic de les cooperatives del Cava. L’objectiu és augmentar la competitivitat del sector i la valorització del vi base Cava, a més de millorar-ne la comercialització . A Catalunya, 21 cellers cooperatius elaboren la meitat del vi base Cava. Parlarem amb el Xavier Andreu, gerent i soci fundador de Viemocions i de Sapiens Travel A l’agència de viatges viemocions són especialistes en enoturisme, gastronomia i cultura. Ofereixen viatges emocionals, sensitius i estimulants per a descobrir a fons el territori, la personalitat, el paisatge, la tradició, la història, la cultura i la gent del nostre país. Sapiestravel.com és la consultoria aplicada a la innovació i la gestió sostenible de es destinacions. Creació, promoció i comercialització de productes turístics. On dissenyen propostes i solucions basades en les 4D: desconcentració, desestacionalització, diversificació i augment de la despresa i les 4 S: segur, saludable, sostenible i singular. I finalment nou capítol del podcast Som Terra de Vins, amb Rafa Gimena que avui ens condueix cap a la DO Empordà amb el Xavier Albertí, president del Consell Regulador de la DO Empordà i del Celler Vinya Els Aspres i amb el Josep Serra, del Celler la Vinyeta i membre de la Ruta del Vi de l’Empordà.

La Federació de Cooperatives A...
Compartir

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha presentat el “Pla estratègic de les cooperatives del Cava”. El Pla estratègic és un document de reflexió interna que té l’objectiu d’identificar els factors que poden contribuir a millorar la competitivitat del sector i la valorització d’un dels nostres productes acabats, el vi base Cava. En aquest sentit, el Pla estratègic pretén afavorir la incorporació de joves, incrementar els serveis als socis i apostar per la innovació, les noves tecnologies i la modernització. D’altra banda, també hauria de servir com a base de negociació per a una millor comercialització del producte. Amb aquesta finalitat, s’ha realitzat un estudi de costos d’elaboració del vi base Cava que està sent validat per l’INCAVI. Aquest estudi de la FCAC complementarà l’informe sobre els costos de producció del raïm realitzat per l’INCAVI. A Catalunya, 21 cellers cooperatius elaboren aproximadament la meitat del total de vi base Cava, uns cent milions de litres. El Joan Josep Raventós és el responsable vi i cava FCAC.

L'agència de viatges Viemocion...
Compartir

L'agència de viatges Viemocions és especialista en oferir experiències úniques en indrets de tradició vinícola. Les seves propostes poden adaptar-se als interessos dels clients i, a més a més, elaboren productes propis de qualitat. Viemocions és una agència de viatges especialitzada en enoturisme que ofereix sensacions, experiències i emocions exclusives al voltant de la cultura del vi, dins i fora de Catalunya. Les seves propostes es poden adaptar a un dia, un cap de setmana o de tres a set nits.Els seus experts elaboren productes propis, amb la qualitat com a criteri principal, per oferir una descoberta en profunditat del territori, la cultura i, molt especialment, de les persones que conformen el paisatge geogràfic i humà del país. Tots els seus productes es poden fer a mida. També organitzen esdeveniments. Sapiestravel.com és la consultoria aplicada a la innovació i la gestió sostenible de es destinacions. Creació, promoció i comercialització de productes turístics. On dissenyen propostes i solucions basades en les 4D: desconcentració, desestacionalització, diversificació i augment de la despresa i les 4 S: segur, saludable, sostenible i singular. Actualment estan duent a terme la primera fase d’un projecte de recuperació de vinyes i de cellers a l'Azerbaidjan. Parlem amb el Xavier Andreu que és soci i fundador de l’agència de viatges viemocions.cat i de la consultora Sapienstravel.com

Nou capítol del podcast Som Te...
Compartir

Nou capítol del podcast Som Terra de Vins, amb Rafa Gimena que avui ens condueix cap a la DO Empordà amb el Xavier Albertí, president del Consell Regulador de la DO Empordà i del Celler Vinya Els Aspres i amb el Josep Serra, del Celler la Vinyeta i membre de la Ruta del Vi de l’Empordà.